راهنمای خرید انواع بیمه انبار

  • دوشنبه 03/خرداد/1400
راهنمای خرید انواع بیمه انبار

انبارداری شامل سیستم های قرار گرفتن جنس در انبار و ایجاد روش ها و اعمال مدیریت کنترل موثر از زمان دریافت تا لحظه تحویل است. انبارداری عبارت است از دریافت مواد و اقلام، نگهداری صحیح و تحویل به موقع آن ها به مصرف کننده با رعایت مقررات و دستورالعمل های سازمان به نحوی که با اعمال کنترل دقیق از میزان موجودی کالا در انبار و مقدار مصرف آن و نیز از انباشته شدن بیش از حد موجودی ها جلوگیری شود.
به عبارتی سرمایه یک کسب و کار در انبار آن ذخیره و نگهداری می شود. لزوم بیمه داشتن انبار و پیش بینی های لازم برای جلوگیری از خسارات احتمالی علاوه بر نگهبانی، نظارت پی در پی، دوربین مدار بسته و قفل و بست ها بسیار مهم است. در این مقاله انواع بیمه انبار را معرفی می کنیم، شرکت های بیمه گزار زیادی در این زمینه فعال هستند که بعضی بصورت آنلاین خدمات خود را ارایه می کنند.
لینک سایت های استعلام، خرید و مقایسه بیمه انبار را در ادامه خواهید دید.

بیمه اموال

هر انسانی با توجه به شغل و موقعیت خود، می تواند دارای مال و اموال و دارایی های مختلفی باشد. منزل، محل کار، پول و سرمایه در گردش در صادرات و واردات، انواع وسایل نقلیه و مواردی مشابه می توانند جزو دارایی های هرکس باشند. با توجه به اینکه خطرات مختلفی ممکن است دارایی ها و اموال هرکس را تهدید کند، بیمه اموال یکی از ضروریات زندگی هرکس محسوب می شود. در اینجا قصد داریم بیمه اموال را به طور کامل معرفی کنیم و به معرفی هریک از زیرشاخه های آن بپردازیم.

تفاوت بیمه اشخاص با بیمه اموال (بیمه انبار)

به طور خلاصه بیمه اموال در برابر خطراتی که برای اموال ممکن است رخ دهد، پوشش هایی دارد و بیمه اشخاص از فرد در برابر ریسک های مختلف پشتیبانی می کند. بیمیتو، وب سایت و اپلیکیشن مقایسه، خرید و مدیریت آنلاین بیمه است. که در این مقاله از آن کمک گرفته ایم.

بیمه آتش سوزی

بیمه آتش سوزی یکی از انواع بیمه اموال است. این بیمه خسارات مالی را در برابر آتش سوزی پوشش می دهد و خسارات جانی را پوشش نمی دهد. این بیمه علاوه بر تحت پوشش قرار دادن خطرات مستقیم ناشی از آتش سوزی، خسارات غیرمستقیم ناشی از نشست دود، خاکستر، حرارت، آب و مواد شیمیایی آتش نشانی را نیز تحت پوشش قرار می دهد.

بیمه اموال در آتش سوزی ها چه خطراتی را پوشش می دهد؟

بیمه آتش سوزی دارای دو دسته خطر است. خطرات اصلی که تمام بیمه های آتش سوزی آن ها را دارند و خطرات تبعی که بیمه گزار در صورت تمایل می تواند آن را تهیه کند.

خطرات اصلی

خطرات اصلی بیمه آتش سوزی شامل آتش، صاعقه و انفجار است.

خطرات تبعی

که بیمه آتش سوزی می تواند داشته باشد، زلزله، طوفان، سیل، سقوط هواپیما، ضایعات آب و برف، ترکیدگی لوله آب، شکست شیشه، دزدی با شکست حرز، هزینه پاک سازی، سقوط بهمن، نشست، ریزش و رانش، برخورد اجسام خارجی، انفجار ظروف تحت فشار صنعتی، شورش، بلوا، اغتشاش و آشوب، خودسوزی (تفاله خشک)، و شخص ثالث است.

انواع بیمه آتش سوزی ساختمان؛ بیمه اموال چه ساختمان هایی را پوشش می دهد؟

بیمه آتش سوزی ساختمان 3 نوع مختلف دارد:

بیمه واحدهای مسکونی

در این بیمه، ساختمان مسکونی، تأسیسات و لوازم منزل تحت پوشش بیمه آتش سوزی ساختمان قرار می گیرند.

بیمه واحدهای صنعتی

واحدهای صنعتی شامل تمام کارخانه ها در حوزه های مختلف است. از آنجا که کارخانه ها در معرض خطرات احتمالی بسیار زیادی می باشند، بهتر است آن ها را بیمه کرد. بیمه آتش سوزی ساختمان خسارات وارده به ساختمان کارخانه، تأسیسات، ماشین آلات و مواد اولیه و موجودی آن را جبران خواهد کرد.

بیمه واحدهای غیر صنعتی و انبارها

تمام واحدهای تجاری، اداری، آموزشی، خدماتی، رفاهی و انبارها در این دسته قرار می گیرند. در این مورد نیز ساختمان، تأسیسات، اثاث و دکوراسیون تحت پوشش بیمه آتش سوزی ساختمان قرار می گیرند.

نرخ بیمه آتش سوزی؛ نرخ بیمه اموال برای آتش سوزی

نرخ بیمه آتش سوزی به عوامل متعددی بستگی دارد. این عوامل عبارتند از: زیربنای ساختمان، ارزش لوازم خانه، پوشش های اضافی و هزینه ساخت هر مترمربع بنا. حق بیمه آتش سوزی حق بیمه آتش سوزی بر اساس ضرب سرمایه مورد بیمه در نرخ بیمه به دست می آید. سرمایه مورد بیمه نیز بر اساس پارامترهای محل موردنظر (زیربنای ساختمان، ارزش لوازم خانه، و هزینه ساخت هر مترمربع بنا) به دست می آید. نرخ بیمه بستگی به نوع کاربری محل (مسکونی و...) دارد. این نرخ در شرکت های مختلف ممکن است متفاوت باشد.

بیشتر بدانید: انبارها چگونه ارزیابی می شوند؟

برای مثال اگر زیربنای ساختمان موردنظر شما 100 مترمربع، ارزش لوازم خانه 50 میلیون تومان و هزینه ساخت هر مترمربع 1.5 میلیون تومان باشد، سرمایه بیمه به صورت زیر محاسبه می شود:

(سرمایه مورد بیمه) 200،000،000 = 50،000،000 +( 1،500،000 × 100)

بنابراین سرمایه بیمه 200 میلیون تومان می شود. همان طور که گفتیم نرخ حق بیمه در شرکت های بیمه مختلف متفاوت است. برای مثال نرخ بیمه آتش سوزی برای منزل مسکونی در بیمه سامان 0.276 در هزار است. حال حق بیمه را برای بیمه گزار بیمه سامان که دارای منزل مسکونی با سرمایه مورد بیمه 200 میلیون تومان است، محاسبه می کنیم:

تومان 55،200 = 200،000،000 × 0.000276

بیمه گزار باید سالانه مبلغ 55 هزار 200 تومان بابت حق بیمه آتش سوزی منزل با شرایط گفته شده بپردازد.

عوامل مؤثر بر نرخ بیمه آتش سوزی

علاوه بر مواردی که در بالا اشاره شد، پارامترهای دیگری در تعیین نرخ بیمه آتش سوزی نقش دارند. مواردی از جمله تخفیف هایی که نمایندگان بیمه مختلف برای بیمه گزار در نظر می گیرند، تخفیف های کلی شرکت بیمه، سن ساختمان، سوابق آتش سوزی، سیستم سرمایش و گرمایش، امکان ورود وسایل نقلیه آتش سوزی به محل، جنس مصالح، سیستم برق کشی، طبقه و امکان اطفا حریق در تعیین نرخ بیمه آتش سوزی نقش دارند.

اگر محلی که قرار است بیمه شود، واحد صنعتی باشد؛ مواد اولیه مصرفی، موضوع فعالیت نیز در میزان نرخ بیمه تأثیرگذار است.
در کل شرکت بیمه بر اساس میزان ریسکی که ساختمان را تهدید می کند، حق بیمه را تعیین می کند. هر چه احتمال وقوع حادثه بیشتر باشد، حق بیمه آتش سوزی بیشتر می شود.
نماینده بیمه پس از ملاحظه اطلاعات بیمه گذار، درباره صدور یا ارسال کارشناس برای بازدید تصمیم می گیرد. ممکن است حتی به دلیل ریسک بالای ساختمان، شرکت بیمه حاضر به صدور بیمه آتش سوزی نشود. ممکن است شرایط ساختمان طوری اعلام شده باشد که نیاز به ارسال کارشناس به محل داشته باشد. مواردی مثل سن ساختمان، جنس مصالح و... در صورت لزوم توسط کارشناس شرکت بیمه بازدید شده و میزان ریسک هریک تعیین می شود.

خرید بیمه آتش سوزی؛ راه های خرید بیمه اموال

برای خرید بیمه آتش سوزی می توانید به صورت حضوری به یکی از شعب نمایندگی بیمه مورد (بیمه ایران، بیمه پاسارگاد، بیمه پارسیان، بیمه ملت، بیمه ما، بیمه دانا، بیمه معلم، بیمه البرز، بیمه نوین، بیمه کارآفرین، بیمه سامان، بیمه آسیا، بیمه سینا، بیمه رازی، بیمه آرمان، بیمه دی، بیمه میهن، بیمه کوثر، بیمه تعاون، بیمه سرمد، بیمه آسماری، بیمه تجارت نو) نظر مراجعه کرده و اقدام به خرید بیمه آتش سوزی کنید. با این روش امکان مقایسه بیمه های موردنظر بسیار دشوار می شود.

روشی دیگر برای خرید بیمه آتش سوزی خرید آنلاین است. با این روش می توان شرکت های بیمه مختلف را با یکدیگر مقایسه کرد و بهترین آن را انتخاب کرد.

بیمیتو، بیمه گزار

بیمیتو

بیمیتو به عنوان سامانه ای آنلاین برای مقایسه و خرید آنلاین بیمه، امکان مقایسه و خرید بیمه آتش سوزی را فراهم کرده است. در سامانه بیمیتو با وارد کردن چند اطلاعات ساده، می توان نرخ بیمه آتش سوزی موردنظر را استعلام گرفت و نسبت به خرید آن اقدام کرد. بیمیتو شرکت های بیمه مختلف را از نظر پارامترهای مختلف (رضایت مشتری و...) رتبه بندی کرده است. این کار بیمه گزار را در انتخاب بهتر بیمه آتش سوزی راهنمایی می کند.

1500 کو

1500 کو

1500co نیز برای تمدید بیمه آنلاین چنین امکانی را فراهم کرده تا بتوانید استعلام بیمه ای خود را انجام دهید.

بی بیم، بیمه آنلاین

بی بیم

بی بیم یک سامانه مدیریت و فروش آنلاین بیمه می باشد. در بی بیم هیچ گونه کالای فیزیکی که ماهیت فیزیکی آن دارای ارزش باشد، فروخته نمی شود. آنچه که کاربر می تواند از این سامانه دریافت نماید، خدمات مدیریت بیمه و خرید بیمه نامه است. استفاده از خدمات مدیریت بیمه برای کاربر رایگان و خرید بیمه نامه برای مشتری شامل هزینه می باشد. کلیه بیمه های قابل فروش در بی بیم با توجه به درخواست مشتری توسط نمایندگان مورد تائید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران صادر و برای کاربران مطابق با آدرس ثبت شده ارسال می شود.

تمامی قیمت های ارائه شده در سامانه از طرف نمایندگان بیمه اعلام می شود و بی بیم هیچ گونه دخل و تصرفی در قیمت ها ندارد. چنانچه تخفیفی از طرف بی بیم بر روی قیمت ها اعمال شود، به کاربر اعلام خواهد شد. از آنجا که محصولات ارائه شده ما در بی بیم وابسته به شرکت های بیمه می باشد، انصراف از دریافت بیمه نامه منوط به قوانین داخلی شرکت صادرکننده ی بیمه می باشد.

بیمه تعاون

بیمه تعاون

شرکت بیمه تعاون در راستای رضایت مندی مشتریان و دسترسی سریع و آسان جهت پرداخت حق بیمه و تسویه اقساط بیمه نامه یا وام به صورت غیرحضوری و آنلاین توسط بیمه گذاران و بهره برداری مشتریان از سایر خدمات در زمینه صدور، تمدید، تکمیل فرآیندهای مالی اینترنتی، استعلام، دسترسی به اطلاعات مراکز درمانی و...، در برخی رشته های بیمه ای، خدمات الکترونیک ارایه می دهد.

بیمه مرکزی

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران

در سایت بیمه مرکزی می توانید استعلام بیمه و پیگیری آن را بصورت آنلاین انجام دهید.
بیمه نامه انبار ها و موجودی داخل آن ها و به دو حالت زیر صادر می شود:

بیمه نامه با مبلغ بیمه شده ثابت :

در این بیمه نامه، خسارت های ناشی از آتش سوزی بر اساس مبلغ درج شده در بیمه نامه و قوانین و مقررات بیمه ای توسط بیمه آتش سوزی شرکت جبران خواهد شد.

بیمه نامه با مبلغ شناور (اظهار نامه ای) :

این بیمه نامه غالباٌ به دلیل تغییر مداوم موجودی انبار و تورم قیمت ها ارائه می شود.
در این بیمه بیمه گزار باید در پایان هر ماه حداکثر موجودی مورد بیمه را بر اساس اسناد و دفاتر خود به صورت کتبی به بیمه گر اعلام کند. در این صورت حق بیمه قطعی از طرف بیمه گ​زار، متناسب با میزان سرمایه اعلام شده در پایان مدت بیمه نامه محاسبه می شود.

شرایط عمومی بیمه را می توانید از ​این فایل بخوانید.

درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید