معرفی امکانات google chrome و معایب گوگل کروم

  • دوشنبه 17/خرداد/1400
معرفی امکانات  google chrome و معایب گوگل کروم
مرورگر Google Chrome، توسط گوگل ساخته شده است و تا به امروز، بیشترین میزان نصب را در سراسر دنیا داشته است.

گوگل کروم، یکی از برترین مرورگرهای اینترنت در دنیا است که به طور پیش فرض، در اکثر دستگاه های تلفن هوشمند نصب شده است و می توانید به راحتی به آن دسترسی داشته باشید. برای دسترسی به این مرورگر در کامپیوتر،لپ تاپ، نیاز است توسط مرورگرهای دیگر مانند Microsoft Edge و یا هر مرورگر دیگری که بر روی رایانه شما نصب شده است، دانلود شود و پس از آن، بتوانید از مرورگر کروم، استفاده کنید.

گوگل کروم، یکی از محبوب ترین نرم افزار مرور وب در سراسر جهان است. رایانه های شخصی و لپ تاپ 60٪ از زمان حضور خود در اینترنت، از کروم استفاده می کنند. دستگاه های هوشمند تلفن همراه و تبلت نیز در 60٪ مواقع استفاده از اینترنت نیز، از این مرورگر استفاده می کنند. با وجود مرورگر حرفه ای Safari برای محصولات اپل، بسیاری از کاربران آیفون نیز ترجیح می دهند تا از Google Chrome برای مرور در سطح وب استفاده کنند.

طراحی و توسعه وب

همانطور که ذکر شد، با کمک مرورگر گوگل کروم، می توانید به راحتی اقدام به توسعه وب کنید.
شما به عنوان یک توسعه دهنده، می توانید با کمک این مرورگر، اقدام به طراحی و توسعه وب سایت کنید و به صورت زنده، هر چیزی که قرار است یک کاربر سایت بازدید کننده سایت، مشاهده کند را به صورت زنده Real-time مشاهده کنید.
در ​نگاه اول، باید ذکر شود کروم را نمی توان یک IDE پیشرفته نامگذاری کرد. در واقع، نمی توانید با استفاده از این مرورگر، اقدام به طراحی 0 تا 100 یک سایت کنید. با وجود گزینه Inspect در این مرورگر، می توانید به صورت زنده، اقدام به ویرایش های حرفه ای و در لحظه یا Real-time در کروم کنید و ببینید که اگر تغییرات دلخواه خود را انجام دهید، کاربر با چه چیزی مواجه می شود و در انواع دستگاه ها، سایت چطور به نظر می رسد.

نصب Chrome در Windows

فایل نصب را بارگیری کنید.
اگر خواسته شد، روی Run (اجرا) یا Save (ذخیره) کلیک کنید.
اگر Save (ذخیره) را انتخاب کردید، برای شروع نصب روی بارگیری دو بار کلیک کنید.
Chrome را راه اندازی کنید:

  • Windows 7: بعد از اتمام نصب، پنجره Chrome باز می شود.
  • Windows 8 و Windows 8.1: کادر گفتگوی خوشامد نشان داده می شود. برای انتخاب مرورگر پیش فرض، روی Next (بعدی) کلیک کنید.
  • Windows 10: بعد از اتمام نصب، پنجره Chrome باز می شود. می توانید Chrome را مرورگر پیش فرض کنید.

تفاوت بین کروم و کرومیوم چیست؟

کروم chrome مرورگر گوگل است و یک محصول نهایی محسوب می شود و با ابزارها و خدمات گوگل تکمیل می شود. کرومیوم کد اوپن سورسی هست که کروم بر پایه آن ساخته شده است. کرومیوم همچنین نام مرورگری است که با استفاده از آن کد اوپن سورس، ساخته شده است.
به طور خلاصه، گوگل کرومیوم را انتخاب کرده و برخی امکانات دیگر به آن افزوده و کروم را ساخته است. برای مثال گوگل کدک های غیر اوپن سورسی مانند MP3، H.264 و Flash را به کرومیوم اضافه کرده و همچنین امکان ترجمه و نمایش PDF را در نرم افزار مرورگر خود گنجانده است. اگر بخواهید از کرومیوم استفاده کنید، باید همه این امکانات را با استفاده از پلاگین هایی به نرم افزار اضافه کنید.
اما با در نظر گرفتن همه جوانب، اختلاف این دو ناچیز است. شما می توانید به راحتی از کرومیوم به جای کروم استفاده کنید و حتی تفاوت آن دو را متوجه نشوید.

آموزش لاگین کردن به حساب کاربری خود در کروم

گام اول: از منوی آچار شکل کروم گزینه "Sign into Chrome" را انتخاب کنید تا پروفایل جدیدی ایجاد کنید. اگر پیش تر از Chrome Sync استفاده می کردید می توانید حساب خود را در لیست موجود به صورت "Signed in as..." مشاهده کنید.
گام دوم: به منوی آچار شکل باز گردید. گزینه Options (برای کاربران مکینتاش، Preferences) و سپس Personal Stuff را انتخاب کرده و در انتها روی "Add new user" کلیک نمایید. پنجره جدیدی در کروم باز می شود.
گام سوم: اگر کاربر جدید هستید باید دوباره روند Sign into Chrome را اجرا کنید. این کار حساب گوگل شما را به پروفایل شما متصل می کند.
گام چهارم: از قابلیت مدیریت دو حساب گوگل در یک مرورگر بدون آنکه تداخلی میان آن ها وجود داشته باشد، لذت ببرید.

همچنین می توانید نام و تصویر پروفایلتان را تغییر دهید. وقتی این تنظیمات را تکمیل کنید می توانید در سمت چپ Tab bar، بین دو حساب گوگل خود سوئیچ کنید.

امکانات و مزایای گوگل کروم

1- استفاده از حالت مهمان

اگر کسی به طور موقت می خواهد از کامپیوتر شما استفاده کند، احتمالا نمی خواهید بوک مارک های شما را مرور کند و همه ی سایت هایی که به آن ها وارد شده اید را بررسی کند. در چنین وضعیتی، حالت مهمان گوگل کروم مثمر ثمر واقع می شود. برای بهره گیری از این قابلیت، کافی است بر آواتار اکانت گوگل خود در سمت راست بخش فوقانی کلیک کنید و سپس گزینه ی Guest را انتخاب کنید. اگرچه بیرون آمدن از این حالت اصلا کار سختی نیست، اما در هر صورت به عنوان یک لایه ی حفاظتی برای حریم خصوصی عمل خواهد کرد.

2- تغییر تم گوگل کروم

اگرچه بیشتر کاربران مشکلی با ظاهر پیش فرض گوگل کروم ندارند، اما در هر صورت قادر به تغییر شکل و شمایل آن هستید. برای این کار در منو به بخش Settings سپس Appearance و در نهایت Theme سر بزنید و با این کار می توانید از وب استور کروم، تم جدید را انتخاب کنید. در این محیط انواع و اقسام تم ها وجود دارند و با توجه به سلیقه ی خود می توانید دست به انتخاب بزنید.

3- تغییر موتور جست و جوگر پیش فرض

اگر می خواهید از موتور جست وجوگر دیگری به جز گوگل استفاده کنید​. مثلا شاید DuckDuckGo می توانید در زمان خودتان صرفه جویی کرده و آن وب سایت را درون کروم به عنوان موتور جست وجوی پیش فرض تعیین کنید. به این ترتیب با تایپ کردن هر متنی در نوار آدرس کروم، دیگر مستقیما به جست وجوگر گوگل هدایت نمی شوید.
برای تعیین موتور جست وجوی پیش فرض به صورت دستی، لازم است روی آیکن سه نقطه عمودی در کنار آیکن پروفایلتان کلیک کنید و سپس به سراغ گزینه Settings بروید. از این جا باید گزینه Search Engine را در نوار کناری انتخاب کنید. سپس روی Manage Search Engine و در نهایت Add کلیک کنید. در تصویر بالا ویکی پدیا به صورت دستی اضافه شده و از این به بعد هربار که Wikipedia را درون نوار آدرس تایپ کنید، یک گزینه برای جست وجو داخل ویکی پدیا به نمایش درمی آید.

4- گروه بندی و مدیریت تب ها

آیا شما هم یکی از آن افرادی هستید که به صورت هم زمان انبوهی از تب ها را باز می کنند؟ در این صورت کروم با چندین قابلیت داخلی، هوای شما را دارد. یکی از این قابلیت Tap Group است و همین طور گزینه هایی برای کنترل دستی تب ها که در منوی راست کلیک روی نوار New Tab تعبیه شده اند.
کار را با Tab Groups آغاز می کنیم که به شما اجازه می دهد تب ها را با نام و رنگ بندی مشخصی گروه بندی کنید و دیگر نیازی به جدا نگه داشتن آن ها در بالای پنجره مرورگرتان نیست. با این قابلیت، برای مثال قادر به دسته بندی هرآن چه به خریدهای آنلاینتان مربوط می شود یا اجزای خاص یک پروژه تحقیقاتی خواهید بود. یا می توانید تمام تب هایی را با یکدیگر گروه بندی کنید که به صورت مداوم و روزانه به استفاده از آن ها می پردازید.
برای استفاده از Tap Groups لازم است چند تب باز داشته باشید. سپس روی تبی که می خواهید گروه بندی شود راست کلیک کرده و گزینه Add Tab to New Group را انتخاب کنید. سپس قادر به تغییر نام گروه تب و رنگ آن خواهید بود. در آینده با راست کلیک و انتخاب Add Tab to Group قادر به افزودن تب های بیشتر خواهید بود. ضمنا با راست کلیک روی گروه، هر زمانی قادر به بستن یا حذف گروه ها خواهید بود.
از طریق منوی راست کلیک روی هر تب، قادر به مدیریت دستی آن تب هم خواهید بود. اگر روی یک تب راست کلیک کنید، قادر به مشاهده دسترسی به گزینه های کنترلی برای منتقل کردن تب به پنجره ای تازه، بستن تمام تب ها در چپ یا راست و حتی امکان باز کردن یک تب تازه در کنار قبلی خواهید بود.

بیشتر بدانید: معرفی و آموزش استفاده از نرم افزار anydesk

5- استریم محتوای نمایشگر

اگر بر آیکون سه نقطه در سمت راست بخش فوقانی کلیک کنید، می توانید گزینه ی Cast را ببینید. با بهره گیری از این قابلیت، قادر به استریم کردن محتوای یک تب یا کل محتوای دسکتاپ به گجت های مبتنی بر کروم کست در شبکه ی داخلی خود خواهید بود. در برخی سایت های استریمینگ، مانند یوتیوب و نتفلیکس، فقط ویدیوی موردنظر استریم می شود ولی در کل از این قابلیت برای ارائه های مختلف، نمایش عکس ها و دیگر کارها هم می توانید استفاده کنید.

6- اسکن کد QR برای باز کردن وب سایت روی موبایل

پیشتر به ارسال تب های کروم به سایر دیوایس هایتان اشاره کردیم، اما برای استفاده از آن قابلیت باید درون اکانت گوگل خود لاگین باشید. اگر از کروم همراه با یک اکانت گوگل استفاده نمی کنید، همچنان قادر به باز کردن وب سایت ها روی موبایلتان خواهید بود، بدون نیاز به استفاده از اکانت گوگل یا حتی خود مرورگر کروم.
این قابلیت به لطف استفاده از یک کد QR امکان پذیر شده است. فقط حواستان باشد که تنها برخی وب سایت ها از آن پشتیبانی می کنند. هر زمان که روی لینک سایت در نوار آدرس کلیک کردید و یک کد QR کوچک به نمایش درآمد (در کنار آیکن Favorites)، یعنی وب سایت مورد اشاره از این قابلیت پشتیبانی می کند و با کلیک روی آیکن QR، یک کد مخصوص برای اشتراک گذاری به دست می آید.
بعد از این می توانید در موبایلتان به دنبال اپلیکیشن خواندن کد های QR بگردید و آنچه روی مرورگر به نمایش در می آید را اسکن کنید. لینک انتخابی در نهایت روی مرورگر پیش فرض موبایل باز می شود و الزامی به استفاده از گوگل کروم وجود ندارد.

معرفی امکانات  google chrome و معایب گوگل کروم

7- ارسال صفحات وب به دیوایس های دیگر

آیا می خواهید صفحه وبی که اکنون در حال مشاهده اش روی کامپیوتر هستید را روی دیوایسی دیگر بفرستید؟ کروم این کار را برایتان آسان کرده است. اگر از اپلیکیشن کروم یا iOS یا اندروید استفاده کنید و درون اکانت گوگل یکسانی لاگین باشید، می توانید با تنها دو کلیک، صفحات وب را میان دیوایس هایتان (گوشی و لپتاپ، سیستم و گوشی) به اشتراک بگذارید.
برای این کار کافی است که خیلی ساده روی روی تب مد نظرتان در بالای نوار تب های گوگل کروم راست کلیک کنید. از اینجا، قادر به انتخاب گزینه ی Send to Your Devices خواهید بود. سپس لیستی از دیوایس هایی که کروم روی آن ها نصب است به نمایش در می آید و می توانید لینک را به سرعت از اینجا ارسال کنید. فقط اطمینان حاصل کنید که کروم روی دیوایس مقصد فعال است.

8- حفظ تب ها بعد از بستن مرورگر

برای جلوگیری از دست دادن تب ها، لازم نیست مرورگر کروم را همواره باز نگه دارید زیرا بعد از بستن آن هم قادر به دسترسی به تب های باز خواهید بود. برای این کار، به منوی مرورگر و سپس Settings سر بزنید و با انتخاب On start-up و Continue where you left off می توانید این مشخصه را فعال کنید. همچنین به خاطر داشته باشید که اگر مثلا سیستم شما هنگ کند و مرورگر به صورت ناگهانی بسته شود، گوگل کروم تلاش می کند تمام تب های باز را برگرداند.

9- پخش فایل های صوتی و تصویری

گوگل کروم به غیر از باز کردن سایت ها، کارهای مختلفی را می تواند انجام دهد. اگر یک فایل صوتی یا تصویری را به سمت یک تب جدید در کروم بکشانید، قادر به پخش آن در محیط داخلی مرورگر خواهید بود. البته گوگل کروم فقط می تواند فرمت های معروف و پرطرفدار را پخش کند. اگرچه این مرورگر هیچ وقت جایگزین مدیا پلیر پیش فرض شما نخواهد شد، اما در شرایط مختلف می تواند مفید واقع شود.

10- استفاده از گزینه های کنترل یکپارچه مدیا

آیا در حال گوش دادن به موسیقی محبوبتان از طریق یوتیوب هستید؟ یا شاید دارید یک ویدیوی یوتیوبی تماشا می کنید، اگر می خواهید موسیقی یا ویدیو را متوقف یا پخش کنید، نیازی نیست که به تب مربوط به ویدیو پلیر بروید. کروم گزینه هایی برای کنترل یکپارچه مدیا دارد.
برای کنترل مدیایی که از یک تب فعال پخش می شود، تنها باید به دنبال آیکن کوچک موزیک در کنار آیکن پروفایلتان در بالای گوگل کروم بگردید. اگر روی این کلیک کنید شاهد یک مدیا پلیر خواهید بود که گزینه های Pause،Fast Forward یا Rewind را در اختیارتان می گذارد. در برخی وب سایت ها مانند یوتیوب، حتی می توانید ویدیو را در همین تنظیمات به نمایش در آورید. به این ترتیب، به هر تب تازه ای هم که بروید، ویدیو همواره به نمایش در خواهد آمد.

11- باز کردن دوباره تب هایی که اتفاقی بسته اید

آیا در حال کار روی چیزی مهم بودید و به شکلی اتفاقی تب یا پنجره را بستید؟ نیازی به نگرانی نیست، چنین اتفاقات ناخواسته ای رخ می دهند و کروم هم هوایتان را دارد. برای بازگردانی تب کافی است روی دکمه New Tab راست کلیک و سپس گزینه Reopen Closed Tab را انتخاب کنید. این قابلیت از طریق گزینه Reopen Closed Windows برای پنجره هایی که اتفاقی بسته شده اند هم کار می کند. در مجموع گوگل یک میان بُر جذاب طراحی کرده که شما را از سر و کله زدن با منوی تاریخچه بی نیاز می کند.

12- باز کردن تسک منیجر

بسیاری از کاربران نمی دانند که گوگل کروم از «تسک منیجر» (Task Manager) داخلی بهره می برد و برای پیدا کردن مشکلات و نظارت بر عملکرد آن می تواند استفاده شود. برای دسترسی به این ابزار، به منوی مرورگر سر بزنید و گزینه های More Tools و سپس Task Manager را انتخاب کنید. همچنین برای این کار می توانید کلیدهای Shift+Esc را بفشارید. در این ابزار می توانید ببینید که هر کدام از تب ها چه مقدار از رم، پردازنده و پهنای باند اینترنت را اشغال کرده اند.

13- شخصی سازی میان برهای صفحه ی New Tab

احتمالا بخش زیادی از زمان شما در صفحه ی New Tab صرف می شود و بنابراین بهتر است این صفحه را شخصی سازی کنید. به طور پیش فرض، ۸ میان بر موجود در این صفحه مربوط به سایت هایی هستند که مدام به آن ها سر می زنید اما با بهره گیری از گزینه ی Add shortcut می توانید سایت های دلخواه خود را به این صفحه اضافه کنید. در ضمن اگر بر آیکون سه نقطه در کنار هرکدام از این سایت ها کلیک کنید، قادر به حذف آن ها خواهید بود و همچنین می توانید ترتیب آن ها را هم تغییر دهید.

14- بهره گیری از امکانات نوار آدرس

نوار آدرس که در بخش فوقانی گوگل کروم قرار دارد از آنچه که فکر می کنید امکانات بیشتری دارد و مثلا برای محاسبات ریاضی و تبدیل واحدهای مختلف می توانید از آن استفاده کنید. همچنین اگر weather را تایپ کنید، وضعیت آب و هوا در همان بخش به نمایش درمی آید. در ضمن اگر جلوی یک کلمه ی انگلیسی عبارت Define را بنویسید، این نوار آدرس به عنوان دیکشنری انگلیسی به انگلیسی انجام وظیفه خواهد کرد.

15- تغییر تم گوگل کروم

اگرچه بیشتر کاربران مشکلی با ظاهر پیش فرض گوگل کروم ندارند، اما در هر صورت قادر به تغییر شکل و شمایل آن هستید. برای این کار در منو به بخش Settings سپس Appearance و در نهایت Theme سر بزنید و با این کار می توانید از وب استور کروم، تم جدید را انتخاب کنید. در این محیط انواع و اقسام تم ها وجود دارند و با توجه به سلیقه ی خود می توانید دست به انتخاب بزنید.

16- فعال سازی حالت مطالعه

برای فعال سازی حالت مطالعه در گوگل کروم، در نوار آدرس عبارت chrome://flags را وارد کنید، گزینه ی Enable Reader Mode را پیدا کنید و آن را فعال کنید. بعد از این کار، مرورگر را ببندید و دوباره باز کنید و اگر در سایت سازگار با این مشخصه هستید، در بخش منو می توانید گزینه ی Enter reader mode را مشاهده کنید. با فعال سازی این مشخصه، عکس ها مخفی می شوند و فقط قادر به مشاهده متن صفحه انتخابی خواهید بود.

بیشتر بدانید: معرفی 10 اکستنشن کاربردی گوگل کروم

17- یافتن بدافزارها

اگر فکر می کنید سرعت مرورگر کاهش پیدا کرده، تعداد زیادی تبلیغ پاپ آپ نمایش داده می شود و در کل به چیز خاصی شک کرده اید، می توانید از ابزار گوگل کروم برای یافتن بدافزارها استفاده کنید. برای استفاده از آن، باید بعد از باز کردن بخش Settings بر روی گزینه ی Advanced کلیک کنید و در قسمت Reset and clean up کافی است بر روی گزینه ی Clean up computer کلیک کنید. بعد از انجام اسکن، مرورگر گوگل کروم گزارش مربوط به این اقدام را ارائه می دهد.

مشکلات کروم

بدیهی است که هیچ گلی بی خار نیست. با اینکه کروم امکاناتی بسیار عالی عرضه می کند، اما حتی این مرورگر هم نقایصی دارد. در ادامه از معایب گوگل کروم خواهیم گفت.

1- استفاده زیاد از حافظه و سی پی یو

این یکی از نقایص کروم است که توسعه دهندگان نتوانسته اند آن را رفع کنند. این مرورگر از منابع حافظه و پردازشی بالایی استفاده می کند و باعث می شود که رایانه عملکرد کندی بیابد. شاید در برخی موارد مجبور شوید استفاده از RAM را از طریق آزاد کردن حافظه، مدیریت کنید.

2- خالی کردن باتری

از میان همه مرورگرها، کروم بالاترین مصرف باتری را دارد. اگر به جای مرورگرهای اِج، سافاری یا فایرفاکس از کروم استفاده کنید، باتری لپ تاپتان زودتر خالی می شود.

3- کابوس حریم خصوصی

کروم به طور عمومی اعلام کرده است که داده های استفاده شما از مرورگر را به سرورهای گوگل ارسال می کند. احتمالاً برخی داده های شخصی دیگر نیز وجود داشته باشند که به همراه این داده ها به گوگل فرستاده می شوند. اگر از قبل در مورد چیزهایی که گوگل از شما می داند، دچار نگرانی هایی بودید باید بگوییم که کروم بر این نگرانی ها می افزاید. با این حال نباید اجازه دهید این مشکلات شما را مأیوس کنند. روش هایی برای دور زدن آن ها وجود دارند. این مرورگر قابل سفارشی سازی است و حجم بالای اکستنشن های آن باعث می شود بتوانید کاری کنید که مطابق میل شما رفتار کند.

مشاهده و حذف سابقه مرورگر

بخش سابقه مرورگر شامل همه صفحه هایی است که از آن ها بازدید کرده اید. در این بخش می توانید لینکی را که اخیراً پنجره آن را بسته اید، مشاهده کنید.
برای دسترسی به سوابق مرور می توانید به مسیر Menu > History > History بروید و یا یکی از برگه هایی که اخیراً بسته اید را در آنجا ببینید. همچنین می توانید از کلیدهای میانبر Ctrl+h به این منظور استفاده کنید.

کوکی چیست

کوکی ها فایل هایی هستند که توسط وب سایت هایی که از آن ها دیدن می کنید ایجاد می شوند. آن ها با ذخیره کردن اطلاعات مرور، تجربه آنلاین شما را آسان تر می کنند. با استفاده از کوکی ها، سایت ها می توانند شما را در حالت وارد شده به سیستم نگه دارند، تنظیمات برگزیده ای را که برای سایت ها انتخاب کرده اید به خاطر بسپارند و محتوای مرتبط محلی در اختیارتان قرار دهند. در بعضی مواقع تغییرات سایت نمایش داده نمی شود مگر شما کوکی خود را پاک کنید. و دوباره رفرش کنید.

پاک کردن همه کوکی ها

اگر کوکی ها را پاک کنید از سیستم وب سایت ها خارج می شوید و ممکن است تنظیمات برگزیده ذخیره شده تان حذف شود.
Chrome را در رایانه باز کنید؛

  1. در بالا سمت چپ، روی «بیشتر» بیشتر و سپس تنظیمات کلیک کنید؛
  2. در بخش «حریم خصوصی و امنیت»، روی کوکی ها و دیگر داده های سایت کلیک کنید؛
  3. روی دیدن همه کوکی ها و داده های سایت و سپس برداشتن همه موارد کلیک کنید؛
  4. با کلیک روی پاک کردن همه، اقدام را تأیید کنید.

دانلودها

بخش دانلودها، همه فایل هایی که از اینترنت دانلود کرده اید را نشان می دهد. از طریق مراجعه به مسیر Menu > Downloads و یا استفاده از کلیدهای میانبر Ctrl+J می توانید این صفحه را باز کنید.
به طور پیش فرض، کروم از پوشه دانلود پیش فرض سیستم استفاده می کند. در بخش تنظیمات می توانید یک پوشه سفارشی برای این منظور تعیین کنید.
در کادر همه کاره عبارت «chrome://settings/downloads» (بدون گیومه و http) را وارد کنید. در بخش Location بر روی Change کلیک کنید تا پوشه ای را که می خواهید انتخاب کنید. همچنین می توانید تنظیم کنید که پیش از ذخیره سازی هر فایل، کروم در مورد محل قرار دادن آن از شما سوال کند.

با کمک مرورگر کروم در انبار آنلاین می توانید صفحات پر بازدید خود را بوکمارک کنید، تا برای دسترسی به آن ها سریع تر باشید. بوکمارک در دسکتاپ دکمه ای ستاره مانند است که پس از فشردن آن می توانید نام مورد نظر خود را اضافه و ذخیره کنید. در گوشی هم از سه نقطه بالای صفحه گزینه های بیشتر را خواهید دید و بوکمارک را انتخاب کنید. همچنین در گوشی موبایل خود صفحه اصلی یا پر کاربرد انبار را add to home screen کنید. این صفحات مانند نرم افزار ها و اپ ها دیگر در گوشی شما مثل آیکن و دسترسی سریع قرار می گیرند. با این تفاوت که حجمی از فضای گوشی شما را نمی گیرد.

درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید