در شرایط اپیدمی کرونا مدیریت دور کاری مشاغل بهترین راه گذر از این شرایط است که در ادامه راهکار های انبارداری را شرح می دهیم.
شیوع کووید-۱۹، در دسامبر ۲۰۱۹ از شهر ووهان در استان هوبای چین آغاز شد و با گذشت زمان، این ویروس در سر تا سر جهان پخش شد اگر چه مرکز شیوع این بیماری در ابتدا چین بود، ولی هم اکنون موارد ابتلای بسیاری در کشور های دیگر گزارش شده است در حالی که بعضی کشور ها قادرند به طور مؤثرتری موارد مبتلا به این بیماری را درمان کنند و واکسن های به وجود آمده تا حدودی درصد مرگ و میر را کاهش داده اند ولی هنوز مشخص نیست موارد جدید تا کی و کجا ظهور پیدا خواهند کرد. با توجه به خطــر کووید-۱۹ برای سلامت عمومی در جهان، سازمان بهداشت جهانی (WHO)، وضعیت اضطراری بهداشت عمومی را برای نشان دادن نگرانی بین المللی برای هماهنگی پاسخ های بین المللی به این بیماری اعلام کرد و متعاقب آن کووید-۱۹ به عنوان یک بیماری همه گیر جهانی معرفی شد. بعد از آن انواع دیگری از آن مثل دلتا و امیکرون فراگیر شد.
بر اساس بررسی های اقتصادی که تاکنون و در زمان اپیدمی صورت گرفته است نشان می دهد که شیوع ویروس کرونا بخش های اقتصادی از جمله زیر گردشگری، بازرگانی خارجی، بازار سرمایه، بازار ارز، بازار مسکن، کسب و کار های کوچک، کسب و کار های عمومی، قیمت کالا ها، تولید نا خالص داخلی را تحت تأثیر قرار خواهد داد. با توجه به ضرر و زیان های ناشی از شیوع ویروس کرونا در اقتصاد ایران، در صورتی که در مورد جبران زیان های اقتصادی و نحوه اداره کسب و کار و مدیریت بازار ها راهکاری ارائه نشود ممکن است بسیاری از فعالان اقتصادی با چالش زیادی رو به رو خواهند شد و حتی شاید از چرخه اقتصادی حذف شوند.
تاثیر شیوع کرونا بر اقتصاد ایران بیش از هر چیز بر معیشت افراد تاثیر گذار بود چرا که کرونا بخش هایی از اقتصاد را که بیشترین اشتغال طبقات پایین جامعه در آن شکل گرفته بود، تحت تاثیر قرار داد.
تعداد شاغلین بخش خدمات در بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته با کاهش همراه بوده و این امر ناشی از تاثیرپذیری بسیاری از مشاغل خدماتی از شیوع کرونا بوده است.
از نگاه کارشناسان بزرگترین تاثیر کرونا بر بخش های خدماتی بوده است؛ بخش خدمات اگرچه نسبت به سایر بخش های اقتصادی کمترین آسیب از فشار های اقتصادی را متحمل شد اما به سرعت از شوک کرونا و تداوم آن تاثیر پذیرفت.
به علت آسیب های اقتصادی بوجود آمده در این شرایط اکثر کسب و کار ها تعدیل نیرو کردند که این امر موجب افزایش بیکاران در جامعه می شود.
همانطور که می دانید در شرایط اپیدمی کرونا کسب و کار های آنلاین پیشرفت زیادی کردند و کسب و کار های سنتی بیشتر به سمت کسب و کار های آنلاین آمده اند. امروزه اکثر کسب و کار ها دارای سایت هستند و یا در صفحه های مجازی فعالیت می کنند و محصولات و خدمات خود را ارائه می دهند.
برای افزایش فروش و مشتری استفاده از فضای مجازی و سایت و تبلیغات در آن ها بسیار مناسب است اما برای موفق تر شدن کسب و کار و بروز بودن آن می توانید از ابزار های دیگری برای مدیریت هرچه بهتر کسب و کار استفاده کنید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا، به نقل از رویترز، با تداوم شرایط کرونایی و فرا رسیدن فصل سرما انتظار می رود شمار بیشتری از شاغلین در سراسر جهان با هدف کاستن از سرعت شیوع کرونا، دورکار شوند. طبق نتایج تحقیقات موسسه اینترپرایز تکنالجی کا با مشارکت مدیران ۱۲۰۰ کشور در سراسر جهان تهیه شده است، تا پایان امسال نسبت کارکنان دورکار دو برابر بیشتر از نسبت کارکنان شاغل در محل کار افزایش پیدا خواهد کرد. شرکت کنندگان در این نظرسنجی همچنین نسبت به بهبود شرایط شغلی در سال آینده ابراز امیدواری کرده اند.
در بین شرکت کنندگان در نظرسنجی فوق، حدود ۷۲ درصد اعلام کرده اند که کارکنانشان به طور کامل یا نسبتا کامل دورکار هستند. ۳۴،۴ درصد آن ها انتظار دارند این دورکاری با پایان پاندمی نیز ادامه یابد در حالی که تا پیش از شیوع کرونا این میزان تنها ۱۶.۴ درصد بود. همچنین ۴۸.۶ درصد پاسخ دهندگان نیز گفته اند بهره وری کارکنانشان از زمان دور کار شدن افزایش پیدا کرده و این در حالی است که ۲۸.۷ درصد شرکت کنندگان معتقد به کاهش بهره وری کارکنانشان با آغاز دورکاری ها بوده اند.
اریک بردلی- کارشناس ارشد این موسسه گفت: طبق آمارهایی که از مقایسه بهره وری به دست آورده ایم می توان گفت که دورکاری موفقیت آمیز بوده است و این مساله ما را به این نتیجه می رساند که شاهد افزایش دورکاری ها در ادامه سال نیز خواهیم بود.
در حال حاضر شماری از شرکت های بزرگ جهان بخش بزرگی از کارکنان خود را دورکار کرده اند. تیم کوک- مدیرعامل اپل با ابراز رضایت از نتایج دورکاری کارکنان این شرکت گفته بود احتمال تغییر در ساختار فیزیکی شغلی این شرکت و دورکاری همیشگی بخش هایی از این شرکت وجود دارد.
شرکت های گوگل، آمازون و فیس بوک نیز تاکنون بخش بزرگی از نیروی کار خود را دورکار کرده اند.
امروزه نرم افزار ها جایگاه ویژه ای در مدیریت کسب و کار ها دارند و اکثر کسب و کار های بزرگ از نرم افزار ها استفاده می کنند در ادامه برخی از نرم افزار های پر کاربرد را شرح می دهیم.
نرم افزار های انبارداری کمک شایانی به کسب و کار هایی که کالا دارند می کنند. شما با داشتن نرم افزار انبار داری، مدیریت کالا ها را تحت نظر دارید و می توانید با استفاده از بخش مالی این نرم افزار ها نیازی به نرم افزار های حسابداری نداشته باشید. اگر کسب و کار پیشرفته ای دارید، سعی کنید از نرم افزار های تحت وب استفاده کنید.
نرم افزار انبار آنلاین یک نرمافزار انبار داری تحت وب می باشد که می توانید نرم افزار های تولید و نامه نگاری، سایت فروشگاهی و... را به آن اضافه کنید و به جای اینکه از چند نرم افزار در کسب و کار خود استفاده کنید به راحتی با استفاده از یک نرم افزار کسب و کار خود را مدیریت کنید.
دریافت دموی 30 روزه از سایت انبار آنلاین امکان پذیر است.
نرم افزار تولید اکثرا در تولیدی ها و کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد به گونه ای که با استفاده از فرمول هایی که تعریف می کنید مقدار ماده های اولیه ای که برای تولید محصولات نیاز است را از انبار کم می کند و محصولات تولید شده را به انبار اضافه می کند
در نرم افزار های داروخانه تنوع محصولات بالاست و شما نیاز به نرم افزار قوی دارید. همچنین تاریخ تولید و انقضای محصولات برای شما بسیار مهم است. می توانید برای سفارش این نرم افزار به سایت شرکت دات نرم افزار مراجعه کنید.