گواهی SSL مخفف Secure Sockets Layer یک پروتکل امنیت اینترنتی مبتنی بر رمز گذاری است. اولین بار این گواهینامه توسط Netscape در سال 1995 به منظور اطمینان از حفظ حریم خصوصی، احراز هویت و یکپارچگی داده ها در ارتباطات اینترنتی ایجاد شد.
گواهی لایه اتصال امن(SSL) باعث رمز گذاری اطلاعات میان سرویس دهنده و مخاطب می شود و SSL از هرگونه اطلاعات حساسی که بین دو سیستم در حال تبادل است، حفاظت می کند و این گواهینامه از هک کردن و تغییر هرگونه اطلاعات منتقل شده شامل هر چیز حساس یا شخصی مانند جزئیات کارت اعتباری، ورود به سیستم حساب، سایر اطلاعات مالی، نام و آدرس باشد، جلوگیری می کند.
در صورتی که شما گواهینامه SSL داشته باشید، در ابتدای(URL) خود به جای عبارت HTTP، عبارت HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol Secure) را مشاهده می کنید.
در سال 1999 با آپدیت SSL، نام آن بهTLS(Transport Layer Security) تبدیل شد. این نسخه تنها یک نسخه بروز تر و امن تر نسبت به SSL است که با همین نام شناخته می شود.
همان طور که گفتیم گواهینامه SSL شامل اطلاعاتی است که توسط مرورگر خوانده می شود و به تایید شدن وب سایت کمک می کند. به صورت کلی اطلاعات SSL شامل:
فرض کنید شما صاحب یک کسب و کار خوب باشید و از طرفی هم با توجه به دنیای امروزه 90 درصد کسب و کار ها سایتی هم برای خود دارند، پس داشتن گواهینامه SSL برای سایت شما ضروری است. همچنین، شما با دانستن مزایای گواهی SSL برای دریافت آن مصمم تر می شوید و از داشتن آن بهره می برید.
زمانی که سایتی را راه اندازی می کنید، در بیشتر مواقع با اطلاعات کاربران درگیر هستید و باید فکری برای ذخیره اطلاعات آن ها داشته باشید تا اطلاعات افراد در دسترس افراد سود جو قرار نگیرد. همینکه اطلاعات کاربران تان در امنیت کامل باشند، به تنهایی باعث جلب اعتماد مردم می شود و با این موضوع ارتباط مستقیم دارد. داشتن SSL این موضوع را برای شما کامل حل می کند و با گرفتن این گواهینامه، می توانید مسئله امنیت سایت خود را حل شده ببینید.
بسیاری از مرورگر ها، وب سایت های فاقد SSL را (Not secure) برچسب گذاری می کنند و همین موضوع باعث می شود تا کاربران به راحتی به سایت شما اعتماد نکنند. مخصوصا زمانی که سایت شما فروشگاهی است و قصد خرید یک محصولی را دارند. پس منطقی است که برای افزایش اعتماد کاربران SSL را برای وب سایت خود فعال کنید.
اینکه سایت شما بتواند از اطلاعات کاربران محافظت و این موضوع را به بهترین شکل فراهم کند، برای گوگل بسیار مهم است، به همین دلیل استفاده از گواهینامه SSL در سئوی وب سایت شما تأثیر به سزایی خواهد داشت، چرا که گوگل رسماً توصیه کرده است که از این گواهینامه استفاده کنید و خیلی دقیق به این گواهینامه توجه می کند. پس نتیجه گرفتیم که استفاده از این گواهینامه بهبود جایگاه سایت ما را در گوگل و نتایج جستجو بالا می برد.
سایت های فروش محصول و خدمات آنلاین قطعا نیاز به درگاه پرداخت دارند و باید درگاهی را از بانک ها بگیرند، اما در این شرایط، یکی از لازمه های دریافت پرداخت مستقیم از بانک ها داشتن علامت نماد اعتماد دو ستاره هست که برای دریافت این نماد باید SSL داشته باشیم. پس اگر به دریافت درگاه مستقیم فکر می کنید ابتدا به سراغ دریافت گواهینامه SSL بروید.
به صورت کلی، گواهینامه SSL سه نوع می باشد که این سه نوع عبارت اند از:
گواهینامه های DV فقط مالکیت وب سایت را تایید می کنند. که با یک فرایند ساده انجام می شود. یک CA برای تایید هویت، یک ایمیل به آدرس ایمیل وب سایت ارسال می کند و به هیچ اطلاعات دیگری در مورد شرکت نیازی ندارد. توجه داشته باشید که گواهینامه های DV کمترین میزان اعتبار را دارند و معمولاً توسط مجرمان سایبری مورد استفاده قرار می گیرند، زیرا به راحتی قابل نفوذ هستند.
برای دریافت یک گواهینامه OV، یک CA باید اطلاعات خاصی از جمله مشخصات شرکت، موقعیت فیزیکی و نام دامنه وب سایت را تایید کند. این روند به طور معمول چند روز زمان می برد. گواهینامه های OV از سطح اعتبار متوسطی برخوردار هستند و گزینه خوبی برای وب سایت های عمومی هستند که از لحاظ تراکنشی از حساسیت کمتری برخوردار هستند.
این نوع گواهینامه برای وب سایت هایی که اطلاعات حساس را کنترل می کنند، ازبالا ترین سطح امنیتی برخوردار هستند و شناسایی آن ها نیز ساده است؛ بسیار ضروری است. CA ها به منظور صدور گواهینامه EV، بررسی پیشرفته ای را جهت به حداکثر رساندن میزان اعتبار و اطمینان در مورد آن کسب و کار انجام می دهند. روند بررسی شامل بررسی اسناد شرکت، تایید هویت متقاضی و بررسی اطلاعات با پایگاه داده شخص ثالث است. کاربران با مشاهده نماد یک قفل یا درج نام شرکت به رنگ سبز در URL bar متوجه می شوند که این وب سایت دارای گواهینامه از نوع EV است.
شاید نگران این موضوع باشید که استفاده از SSL موجب کند شدن و دیر لود شدن صفحات سایت شما می شود. خوشبختانه رمزگذاری روی سرعت وب سایت شما تاثیر قابل توجهی ندارد. در اکثر موارد HTTPS به HTTP/2 اشاره دارد که در واقع یک استاندارد از پروتکل HTTP است. این پروتکل طراحی شده است تا از طریق فشرده سازی اطلاعات و کاهش فرآیند های مورد استفاده ۵۰ درصدی زمان بارگذاری صفحات را کاهش دهد. در اینجا چیزی که شما باید بدانید این است که وب از سال ۱۹۹۱ میلادی از HTTP استفاده می کرده و سپس برای بهبود عملکرد به HTTP/2 ارتقاء پیدا کرده است.
اگر گوگل کروم یک صفحه وب را به طور کامل بارگذاری نکند آمار این سایت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. تصور کنید چند نفر وارد سایت شما شوند و ببینند که اتصال سایت امن نیست، اولین کاری که می کنند این است که بلافاصله سایت را ببندند. کاربران هنوز از مشاهده هشدارهای امنیتی وحشت دارند چون می ترسند قربانی هکرها شوند. اکثر کاربران امنیت خود را به هر چیزی ترجیح می دهند. بنابراین اگر سایت شما خوانده نشود و فورا بسته شود مسلما روی ترافیک سایت شما تاثیر می گذارد. علاوه بر این گواهینامه SSL برای سئو ضروری است.
به طور کلی رمز گذاری برای تمام سایت ها اعم از سایت های تجارت الکترونیک و یا بلاگ ضروری است. کاربران گوگل کروم وقتی که از سایتی که گواهینامه اس اس ال ندارد بازدید می کنند به آن ها هشدار می دهد که صفحه امن نیست. در حال حاضر بیشتر کاربران در مورد چک کردن اتصالات امن اطلاعاتی دارند، بنابرین نصب یک گواهینامه SSL چیزی است که شما به طور جدی بدان نیاز دارید.
مهم ترین و بدیهی ترین کار برای بالا بردن امنیت وب سایت خود خریدن گواهی ssl است و با توجه به نوع کار و میزان در خواستی که به وب سایت شما می شود می توانید تصمیم بگیرید که کدام یک از گواهی های ssl را خریداری کنید.
برای خرید با شماره 02182801803 تماس بگیرید