صنعت تولید نرم افزار در این سال ها با توجه به نیازی که احساس می شده در تمامی بخش ها نفوذ کرده است. در این میان یکی از حوزه های اقتصادی که نرم افزار به آن ورود پیدا کرده است، انبار و انبارداری است.
در زمان های قدیم انبارداری دستی رایج بوده است. در این روش به صورت دستی و توسط افراد مختلف کارهای انبار انجام می شد. در این مدل از انبارداری، انجام محاسبات به صورت دستی و توسط افراد مختلف انجام می شد که این کار باعث ایجاد خطاهای متعدد و طولانی شدن زمان انجام آن می شد که در سیستم های بزرگ این کار بسیار دشوار و تقریبا غیر ممکن بود.
بنابراین بیش از پیش احساس به یک سیستم کامپیوتری جهت تسهیل در امر انبار بوجود آمده است. در ابتدا وجود یک نرم افزار ساده که بتواند راه گشا باشد کافی بود ولی با پیشرفت علم و تکنولوژی و رشد فنی مدیریت انبار نیاز به یک سیستم انبارداری که بتواند به صورت کامل تمامی نیازهای انبار را تحت پوشش قرار دهد احساس می شود. در مقاله های بعدی به ویژگی های پیشرفته یک سیستم نرم افزاری خواهیم پرداخت. در حال حاضر در این مقاله به عملیات و گزارش های مورد نیاز هر سیستم انبارداری می پردازیم :
امکان تعریف کاربران و تعیین محدوده مجاز هر کاربر در اجرای عملیات کاربری به منظور افزایش اطلاعات (هر کاربر با توجه به رده و مسئولیت های سازمانی تا چه سطحی مجاز به حذف، اضافه، تغییر و یا مشاهده چه بخش هایی از اطلاعات است)