حداقل دارای 10 کاراکتر باشد: برای داشتن یک رمز عبور خوب باید تعداد کاراکتر ها بین 8 تا 14 باشد هرچه این اندازه طولانی تر باشد، بالطبع کلمه عبور شما نیز قوی تر می شود.
دارای اعداد، نماد ها و حروف بزرگ و کوچک باشد: ترکیبی از اعداد، نمادها و حروف بزرگ و کوچک را در رمز عبور خود به کار ببرید تا چک کردن آن توسط سیستم های مختلف دشوارتر شود.
از کلماتی که خودشان و یا ترکیباتی از آن ها در فرهنگ لغات وجود دارد، استفاده نکنید: همیشه سعی کنید از کلماتی که خودشان و یا ترکیباتی از آن ها در فرهنگ لغات وجود دارد، دوری کنید. استفاده از این کلمات و ترکیبات آن ها نادرست بوده و کار تشخیص رمز عبور را راحت می کند. به عنوان مثال استفاده از کلمه ای چون «Home» اشتباه است و به کار بردن ترکیب آن مثل «Red Home» اصلاً توصیه نمی شود.
از جایگزین کردن علامت های واضح در این کلمات نیز خودداری کنید: از جایگزین کردن علامت های واضح و آشکار در کلماتی که خودشان و یا ترکیباتی از آن ها در فرهنگ لغات وجود دارد خودداری کنید. به عنوان مثال عبارتی چون «H0me» نیز به قدر کافی قوی نیست، چرا که شما در یک تعویض آشکار تنها «o» را با «0» جایگزین کرده اید.
ساده نباشد: به سادگی نتوان آن را بر اساس اطلاعات شخصی شما (مانند تاریخ تولد، کد پستی خانه تان، شماره تلفنتان و غیره) حدس زد.
نکات مهم در انتخاب پسورد
سعی کنید دو نوع رمز پایه داشته باشید. یکی برای فعالیت های بسیار مهم و یکی برای فعالیت های دارای اهمیت کمتر.
به صورت مرتب، رمز عبور پایه خود و سپس رمزهای عبور حساب های مختلف را عوض کنید.
رمز به یادماندنی برای خود بسازید. می توانید از این چند روش کمک بگیرید:
انتخاب یک کلمه که به خوبی به یادتان می ماند و جایگزین کردن تصادفی حروف آن با اعداد مثلاً love تبدیل می شود به 10ve
استفاده از! به جای i یا @ به جای a فقط به یاد داشته باشید که اینکار را به صورت تصادفی انجام دهید و بعنوان یک قانون کلی استفاده نکنید.
استفاده یکی درمیان از دکمه ی شیفت؛ مثلاً رمزی مانند home می تواند تبدیل شود به hOmE
ابداع تکنیک خلاقانه ای مانند یکی از تکنیک های فوق که خاص خودتان باشد! مثلاً LLLL0ve را تبدیل می کنم به 4L0ve
تایپ کردن ده انگشتی با قراردادن انگشتان در خانه های اشتباه؛ مثلاً رمزی مثل sky می تواند با یک ردیف بالاتر بردن انگشتان در هنگام تایپ کردن، تبدیل شود به wi6
تصور کنید صفحه کلیدتان فارسی است؛ مثلاً رمزی مانند خانه می تواند تبدیل شود به ohki
(در دو مورد آخر حواستان باشد که ممکن است چیدمان صفحه کلید در همه ی کامپیوترها یکسان نباشد.)
تعداد کاراکتر ها و مدت زمان لازم برای شکستن پسورد
درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود اینجا را کلیک کنید