در ادامه به توضیح هر کدام از این اصطلاحات در حوزه واردات می پردازیم.
ترجمه کلمه به کلمه این عبارت، قطعه کامل ساخته شده است. این نوع از تجارت به معنی واردات صرف و بدون دخل و تصرف است؛ دقیقا مشابه کاری که نمایندگان واردات خودرو انجام می دهند. به این ترتیب که خودرو را از شرکت مادر به صورت کامل خریداری کرده و در بازار به فروش می رسانند ولی در پروسه ساخت و تولید آن نقشی ندارند.
ترجمه این عبارت، قطعات کاملا از هم جدا شده است. این نوع از تولید به این معنی است که قطعات مورد استفاده برای تولید یک وسیله مانند خودرو به صورت جزء به جزء وارد و در کارخانه توسط کارگران مونتاژ می شوند. این روش مرسوم ترین شیوه برای کشورهای درحال توسعه ای است که از طرفی توان تولید تمام قطعات را ندارند و از طرف دیگر نمی خواهند خودروهای وارد شده به بازار کشورشان بدون دخیل شدن بخشی از صنعت بومی در آن به بازار عرضه شود.
در ایران هم خودروهایی مانند مزدا3 و سراتو به این شیوه تولید می شوند، با این تفاوت که بخشی قابل توجهی از این بازار در حال حاضر در کشور بومی سازی شده و فقط بخشی از قطعات عینا وارد می شوند. بسیاری از خودروسازان مطرح دنیا به خصوص خودروسازان کره ای در ابتدا از این شیوه برای وارد شدن تکنولوژی های جدید به صنعت خود استفاده کردند.
این روش تقریبا مشابه همان روش CKD است با این تفاوت که در این شیوه، فقط بخشی از قطعات به صورت کاملا منفصل وارد می شوند و بخش دیگر به صورت مونتاژ شده در اختیار شرکت ها قرار می گیرند. این شیوه معمولا در قراردادهایی مورد استفاده قرار می گیرد که شرکت مادر به دلایلی مانند دشواری مونتاژ و یا عدم تمایل برای انتقال دستگاه های پیشرفته برای مونتاژ، تمایلی به اینکه قطعات اصلی خودرو مانند پیشرانه، گیربکس و سیستم انتقال قدرت در کشور مقصد تولید شود ندارد، به همین منظور این قطعات به صورت کاملا سرهم شده وارد می شوند ولی قطعات دیگر خودرو به صورت کاملا منفصل و جدا از هم در اختیار شرکت مقصد قرار می گیرند تا در کارخانه مونتاژ شوند. به عنوان مثال، تولید خودروهای هیوندای در ایران به این صورت انجام می شود. شرکت پژو-سیتروئن هم قرار بود در ایران به صورت مونتاژی فعالیت کند که در حال حاضر به دلیل اعمال تحریم های اقتصادی این روند متوقف شده است.
به معنی صادر کردن به صورت کامل است. این عبارت در حقیقت تعبیر CBU از نگاه کشور و شرکت مبدأ است.
به معنی صادرکردن به صورت قطعات کاملا از هم جدا شده است. این عبارت هم در حقیقت تعبیر SKD و CKD از دید شرکت تولیدکننده است.
این اصطلاح شاید چندان با عبارات بالا مرتبط نباشد اما در بازار قطعات بسیار پرکاربرد است. در مواردی که شرکتی برای تامین قطعات خود از تولیدات شرکت دیگری با نام و برند خودش استفاده می کند، از این عبارت استفاده می کند. مفهوم آن بدین صورت است که خود شرکت تولید کننده آن قطعه نیست، بلکه فروشنده از طریق تولیدکننده اقدام به خرده فروشی کرده است. این کار به نوعی تفسیر کلمه Out-Sourcing یا همان برون سپاری است.